Accident provocat de un ŞOFER FĂRĂ PERMIS. Doi tineri au MURIT, un altul este în COMĂ. VIDEO

Un teribil accident rutier s-a petrecut, duminică dimineaţă, la Curtişoara, judeţul Olt, după ce o maşina în care se aflau şase persoane s-a răsturnat. Doi tineri, un băiat şi o fată, de 20 şi 21 de ani, din Slatina, au murit, iar o altă persoană a fost transportată în comă la spital.

10 ian. 2016, 09:42

Accidentul s-a petrecut, duminică, în jurul orei 4.00, în comuna Curtişoara, Olt, după ce o maşină înmatriculată în străinătate s-a răsturnat în şanţ, scrie adevarul.ro. Din primele informaţii, şoferul autoturismului nu avea permis de conducere.

Citeşte şi Accident din cauza poleiului. Şase persoane, printre care şi o gravidă, au ajuns la spital VIDEO

La sosirea echipajelor de intervenţie, doi dintre pasageri, un băiat şi o fată, de 20 şi 21 de ani, au fost găsiţi decedaţi. O tânără de 22 ani a fost găsită inconştientă, cu traumatism cranio-cerebral, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina stabilindu-se că femeia se află în comă de gradul V.

La faţa locului au intervenit echipajele SMURD, descarcerare şi ale Serviciului de Ambulanţă.

Pasagerul din dreapta, un tânăr de 24 de ani, a fost preluat cu traumatism cranio-cerebral şi facial, conştient, iar o altă tânără, de 22 de ani, avea un traumatism de gambă. Şoferul autoturismului nu a fost internat.