Accident provocat de un tânăr fără permis în Dâmboviţa. Imagini surprinse de camerele de supraveghere

Un tânăr de 17 ani fără permis a fost surprins în timp ce conducea cu o viteză ameţitoare o maşină de teren într-o localitate din Dâmboviţa. Mai mult, acesta a lovit şi o maşină care era parcată regulamentar pe marginea drumului. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

19 oct. 2015, 09:15
Accident provocat de un tânăr fără permis în Dâmboviţa. Imagini surprinse de camerele de supraveghere

În timp ce circula cu o viteză amețitoare pe o stradă din localitatea Vulcana Pandele, tânărul în vârstă de 17 ani a intrat direct într-un autoturism parcat regulamentar pe marginea șoselei. În urma impactului puternic, mașina lovită a fost proiectată pe cealaltă parte a drumului, scrie dambovitanews.ro.

Tânărul era însoţit de un prieten iar în momentul în care au văzut ce au provocat, cei doi au plecat imediat de la faţa locului. Înainte însă, s-au asigurat că maşina lor nu a suferit daune majore. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă

Mai multe persoane spun că cei doi ar fi consumat droguri în momentul în care au provocat accidentul. 

Nu a fost prima dată când tinerii s-au plimbat cu maşina. În urmă cu doar câteva zile aceştia au mai fost surprinşi plimbându-se cu acelaşi autoturism.

Cei doi adolescenţi vor trebui să răspundă acum pentru faptele lor, conform legii. 

Citeşte şi Accident grav în Botoşani. Un şofer beat şi fără permis şi-a băgat copiii în spital VIDEO