Accident provocat la Constanţa, de un şofer cu permisul suspendat. E bănuit că ar fi consumat substanţe interzise

Poliţiştii din Constanţa suspectează că un şofer care a provocat, marţi dimineaţă, un accident rutier soldat cu pagube materiale ar fi condus autoturismul aflându-se sub influenţa substanţelor interzise. În maşină, oamenii legii au descoperit o pungă cu fragmente vegetale de culoare verde-maro, o ţigară neinscripţionată şi un pistol cu gaze.

24 oct. 2017, 10:24
Accident provocat la Constanţa, de un şofer cu permisul suspendat. E bănuit că ar fi consumat substanţe interzise

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, marţi dimineaţă, pe strada Nehoiului din municipiul Constanţa, acolo unde un bărbat se afla căzut pe stradă. În momentul în care ambulanţa a ajuns în zona respectivă, pacientul a devenit agitat, s-a urcat la volanul unei maşini şi a plecat.

Asistenta medicală a informat dispeceratul Serviciului de Ambulanţă despre ceea ce s-a întâmplat, anunţând şi Poliţia despre această situaţie. După zece minute, cadrele medicale au fost solicitate să intervină la un accident rutier la ieşirea din Constanţa către Valu lui Traian, după ce o maşină a ieşit de pe carosabil.

Citeşte şi Urmărire pe străzile Constanţei. Un şofer teribilist a intrat cu bolidul în radarul poliţiei

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care l-a găsit pe şoferul respectiv agitat şi recalcitrant, fiind vorba de acelaşi bărbat la care echipa medicală fusese chemată să intervină pe strada Nehoiului.

Poliţiştii s-au deplasat în zonă şi au stabilit că bărbatul respectiv are 23 de ani, este din Năvodari, iar accidentul în care a fost implicat s-a soldat doar cu pagube materiale.

În urma primelor cercetări, oamenii legii suspectează că şoferul ar fi condus autoturismul sub influenţa substanţelor interzise. De asemenea, în urma cercetării la faţa locului poliţiştii au găsit în autoturism o pungă cu fragmente vegetale de culoare verde-maro, o ţigară neinscripţionată şi un pistol cu gaze. În plus, au mai aflat că tânărul are suspendat permisul de conducere şi l-au dus la sediul Poliţiei Rutiere pentru audieri.