Accident rutier cu trei maşini, în Cluj. O tânără de 26 de ani şi-a pierdut viaţa

O tânără de 26 de ani a murit şi un bărbat a fost rănit, vineri, în urma unui accident rutier care a avut loc pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, Vâlcele - Apahida, în care au fost implicate trei autoturisme.

11 oct. 2013, 12:10
Accident rutier cu trei maşini, în Cluj. O tânără de 26 de ani şi-a pierdut viaţa

Accidentul a fost provocat de o maşină care a intrat pe contrasens în urma unei depăşiri şi s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Adriana Vornicu.

„O femeie a decedat şi un bărbat a fost rănit, vineri, în urma unui accident rutier care a avut loc pe centura Vâlcele – Apahida, în care au fost implicate trei autoturisme. Din primele cercetări rezultă că un autoturism care se îndrepta spre Gherla a depăşit o maşină aflată în faţă şi a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un autoturism care circula regulamentar”, a spus Vornicu, citată de Mediafax.

CITEŞTE ŞI Accident GRAV la Târgu Mureş. Un AUTOBUZ a fost PROIECTAT într-o casă, 12 persoane sunt rănite

Reprezentanţii ISU Cluj au anunţat că la locul accidentului s-a intervenit cu două autospeciale, o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Cluj.