Accident rutier grav în Dej. Un tânăr de 20 de ani a murit UPDATE

Un tânăr de aproximativ 20 de ani din Dej şi-a pierdut viaţa, luni dimineaţa, în urma unui grav accident rutier.

28 dec. 2015, 11:39

Tânărul era pasager pe scaunul din dreapta, in masina condusa de tatal sau. Acestia se indreptau spre Viile Dejului, dar intr-o curba, spune soferul, un autoturism a patruns pe contrasens pentru a depasi o autobasculanta oprita pe marginea drumului, scrie dejeanul.ro.

In incercarea de a evita impactul frontal cu autoturismul aflat in depasire, soferul a tras de volan stanga, a intrat in derapaj si s-a izbit lateral de autobasculanta. In urma impactului extrem de puternic, fiul soferului a ramas incarcerat.

Medicii, paramedicii si pompierii au trecut imediat la descarcerarea acestuia, dar in timpul manevrelor de scoatere a victimei din masina, a intrat in stop-cardiorespirator.

Dupa ce l-au scos, manevrele de resuscitare au continuat pe targa ambulantei, langa masina, dar din pacate, leziunile suferite de acesta au fost incompatibile cu viata.

La spital a ajuns soferul autoturismului, cu rani usoare, dar in stare de soc. Politistii de la rutiera au efectuat cercetari pentru a afla cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Citeşte şi Un israelian a călcat cu maşina o tânără marocană în Iaşi. Şoferul a fugit de la locul accidentului FOTO

 

 

Revenim cu amănunte.