ACCIDENT RUTIER în Drumul Taberei. Două maşini s-au lovit. Tramvaiele, BLOCATE timp de o oră VIDEO

Două maşini s-au ciocnit, luni, pe Bulevardul Timişoara din Capitală, accidentul soldându-se cu rănirea unşoară a unei persoane. În urma impactului, circulaţia tramvaielor a fost blocată timp de o oră pe sensul spre cartierul Militari, informează România TV.

15 apr. 2013, 07:50
ACCIDENT RUTIER în Drumul Taberei. Două maşini s-au lovit. Tramvaiele, BLOCATE timp de o oră VIDEO

Accidentul s-a produs pe linia de tramvai de pe Bulevardul Timişoara, după ce şoferul unui autoturism nu s-a asigurat când a ieşit de pe o străduţă laterală şi s-a ciocnit de o altă maşină condusă de o femeie. 

În urma accidentului, liniile de tramvai 8, 25 şi 35 au fost blocate timp de o oră, la intersecţia Bulevardului Timişoara cu Bulevardul Braşov din Drumul Taberei.

Este vorba despre un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme. Un autoturism a încercat să schimbe direcţia de mers şi nu a acordat prioritate. Cele două maşini au intrat în coliziune şi o persoană a fost rănită uşor. Circulaţia este restricţionată. În aproximativ 30 de minute se va da drumul la circulaţie , cel mai probabil, şoferul riscă un dosar penal pentru vătămare corporală„, a declarat Andrei Codău, purtător de cuvânt Poliţia Rutieră Bucureşti.

Potrivit lui Codău, femeia a fost rănită uşor şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, fără să fie necesară transportarea acesteia la spital.

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Brânduşa Raeceanu, a declarat pentru Mediafax că în urma accidentului care a avut loc pe Bulevardul Timişoara, înainte de intersecţia cu strada Braşov, pe sensul de mers spre Depoul Militari, a fost afectată circulaţia tramvaielor de pe liniile 8, 25 şi 35. În timpul restricţiilor de circulaţie, tramvaiele liniilor 8 şi 25 au fost deviate pe la Gara Basarab.

Brânduşa Raeceanu a precizat că niciun mijloc de transport în comun nu a fost implicat în accident, iar circulaţia tramvaielor pe Bulevardul Timişoara a fost reluată în jurul orei 11.20.

Pe numele şoferului care a produs accidentul a fost deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă, a precizat Andrei Codău.