Accident rutier în Vaslui. Şoferul şi alţi trei pasageri au fugit, în timp ce altul a fost abandonat în maşină

Un tânăr a murit şi alţi doi au fost răniţi, duminică, în urma unui accident produs pe drumul european E 581, în judeţul Vaslui, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat. Şoferul şi alţi trei pasageri au fugit de la locul accidentului, un tânăr de 20 de ani fiind abandonat pe bancheta din spate.

22 sept. 2013, 14:50
Accident rutier în Vaslui. Şoferul şi alţi trei pasageri au fugit, în timp ce altul a fost abandonat în maşină

Accidentul a avut loc pe drumul european E 581, în afara localităţii Banca, după ce şoferul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, maşina răsturnându-se în afara carosabilului.

Ulterior, şoferul şi trei pasageri din maşină au fugit de la locul accidentului, un tânăr de 20 de ani, grav rănit, fiind abandonat pe bancheta din spate a autoturismului, informează Mediafax.

Acesta a fost găsit de către un şofer, care a sunat la 112 şi a solicitat o ambulanţă. Tânărul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Bârlad, unde a murit în scurt timp din cauza leziunilor grave.

„Ajunşi la locul accidentului, poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz, după câteva ore de cercetări fiind identificaţi şoferul şi ceilalţi trei pasageri. Doi dintre aceştia, o tânără de 21 de ani şi unul de 22 de ani, au ajuns la Spitalul de Urgenţă Bârlad, fiind diagnosticaţi cu traumatism toracic”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.