Accident rutier soldat cu şapte răniţi, pe DN 7 Arad-Deva

Un accident de circulaţie în urma căruia au fost rănite şapte persoane a avut loc luni pe drumul naţional DN 7 Arad - Deva, pe raza comunei Bârzava din judeţul Arad.

12 aug. 2013, 13:43
Accident rutier soldat cu şapte răniţi, pe DN 7 Arad-Deva

„În urma primelor cercetări efectuate la faţa locului de către poliţiştii rutieri, aceştia au stabilit că vinovat de producerea accidentului se face numitului Valentin M., în vârstă de 32 ani, din judeţul Giurgiu”, a declarat, pentru Agerpres, comisar şef Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Potrivit sursei citate, un şofer aflat la volanul unui autoturism, care circula din direcţia Arad spre Deva, s-a înscris la un moment dat în depăşirea neregulamentară a unui autocamion, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară pentru transport de persoane, condusă regulamentar din sens opus. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-un alt autoturism.

În urma evenimentului rutier a fost rănit grav conducătorul autoturismului care a efectuat depăşirea neregulamentară şi au fost accidentate uşor şase persoane.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul rutier şi a stabilirii vinovăţiilor.