Accident rutier violent cu 4 victime în Mehedinţi. Unul dintre răniţi, transportat cu elicopterul FOTO

Patru persoane au fost ranite miercuri pe DN 6 dupa o depasire neregulamentara. Accidentul s-a petrecut pe raza localitatii Cornea, din cauza unui sofer care s-a angajat intr-o depasire.

20 apr. 2016, 15:23

Barbatul de loc din judetul Mehedinti nu a observat ca din contrasens vine o alta masina de transport marfa, astfel ca microbuzul si camionul de 7,5t s-au izbit frontal, scrie resita.ro. In urma accidentului un cetatean bulgar si alte doua persoane, care se aflau in camionul care se deplasa, au suferit rani grave.

Citeşte şi Accident grav în Argeş. Două persoane au ajuns la spital VIDEO

De asemenea, soferul vinovat de producerea accidentului este in stare critica si a fost preluat de o ambulanta aeriana care a aterizat de urgenta in zona localitatii Cornea. Circulatia rutiera a fost blocata zeci de minute pana cand echipele de salvare au intervenit si politistii au efectuat cercetarile la locul accidentului.

Victimele au fost duse la spitalele din Caransebes si Drobeta Turnu Severin, soferul din judetul Mehedinti fiind transportat la Timisoara. Cercetarile in acest caz sunt continuate de politistii rutieri intr-un dosar penal de vatamare corporala din culpa.