Accident şocant în Bucureşti, cu 21 de victime. Sunt implicate o ambulanţă, un microbuz şi patru autoturisme UPDATE

Un microbuz de transport persoane s-a ciopcnit cu o ambulanţă joi seara, pe Calea Plevnei din Bucureşti. Potrivit primelor date de la faţa locului, 21 de persoane au fost rănite.

02 ian. 2020, 17:39
Accident şocant în Bucureşti, cu 21 de victime. Sunt implicate o ambulanţă, un microbuz şi patru autoturisme UPDATE

UPDATE ora 21.45 Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier de pe Calea Plevnei, iar conducătorii autovehiculelor implicaţi in accidentul rutier au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, a anunţat Brigada Rutieră.

Joi seara, în jurul orei 19.55, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Plevnei.

Potrivit sursei citate, o ambulanţă care circula pe strada Ştirbei Vodă cu semnalele optice şi acustice în funcţiune a intrat în coliziune cu un autovehicul care efectua transport rutier de persoane şi care circula pe Calea Plevnei dinspre Schitul Măgureanu către strada Constantin Noica. Din coliziune autovehiculul a fost proiectat în alte trei autoturisme care erau oprite în intersecţia Calea Plevnei pentru a acorda prioritate de trecere ambulanţei.

Din accidentul rutier a rezultat rănirea a şase persoane, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Traficul rutier este restricţionat in zona intersecţiei Calea Plevnei – strada Ştirbei Vodă, ambele sensuri de circulaţie dinspre strada Ştirbei Vodă către strada Constantin Noica, fiind permisă doar circulaţia transportului public de persoane.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în total au fost 21 de persoane în autovehiculele implicate, iar un număr de şase persoane au fost transportate la Spitalul Floreasca, Spitalul Universitar şi la Spitalul „Grigore Alexandrescu”.

La locul producerii evenimentului rutier au acţionat cinci echipaje SMURD.

UPDATE. Un număr de şase persoane au fost transportate la spital în urma accidentului rutier în care au fost implicate patru autoturisme, o ambulanţă care transporta un pacient şi un microbuz cu pasageri, care a avut loc joi seara pe Calea Plevnei. Victimele accidentului au fost transportate la Spitalul Floreasca, Spitalul Universitar şi la Spitalul „Grigore Alexandrescu”. Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în total au fost 21 de persoane în autovehiculele implicate.

ŞTIREA INIŢIALĂ. În accident au fost implicate patru autoturisme, o ambulanţă cu pacient şi un microbuz cu pasageri, în total fiind vorba despre 21 de victime.

La faţa locului acţionează cinci echipaje SMURD.

Până în acest moment, şase persoane necesită îngrijiri medicale, din care patru au fost deja transportate la spital.

Ştire în curs de actualizare.