ACCIDENT ŞOCANT în Maramureş: O bară din metal a străpuns maşina, şoferul a scăpat ca prin MINUNE – VIDEO

Un şofer care a pierdut controlul volanului a lovit în plin un autoturism parcat după care a ricoşat în parapetul de protecţie. Bara din metal a străpuns maşina şi a trecut la mică distanţă de şofer.

25 nov. 2014, 07:29
ACCIDENT ŞOCANT în Maramureş: O bară din metal a străpuns maşina, şoferul a scăpat ca prin MINUNE – VIDEO

Accident grav în judeţul Maramureş după ce un şofer care a pierdut controlul volanului a lovit în plin un autoturism parcat după care a ricoşat în parapetul de protecţie de pe marginea drumului. O bară a străpuns maşina şi a trecut la mică distanţă de şofer, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident grav pe Drumul Naţional 22 C. Un pensionar a fost lovit de un TIR într-un moment de neatenţie

Şoferul de 60 de ani a scăpat cu viaţă ca prin minune. Nu se ştie din ce cauză, bărbatul a pierdut controlul volanului, a lovit un autoturism parcat după care s-a oprit într-un parapet din fier de pe marginea drumului. Bara a străpuns maşina şi a trecut la milimetru pe lângă şofer.

 

Persoana aflată la volan a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism parcat, după care intră în coliziune cu parapetul„, a declarat un poliţist.

Citeşte şi ACCIDENT MORTAL în Constanţa după ce o maşină şi un TIR s-au ciocnit violent

Accidentul a avut loc în localitatea Tăuţii de Sus. Localnicii au sunat la 112, iar şoferul a fost dus cu o ambulanţă la spital. Potrivit medicilor, starea şoferului este una gravă. Bărbatul are lovituri în zona capului.