Accident spectaculos în Mamaia! Cinci maşini s-au ciocnit. Vinovatul este un tânăr de 20 de ani VIDEO

Cinci autoturisme au fost implicate in evenimentul rutier, care s-a produs pe bulevardul Mamaia, in dreptul Hotelului Iaki, din stațiune.

05 sept. 2020, 06:32

Potrivit primelor informații puse la dispoziție de autorități până acum, cel puțin o persoană a fost rănită, fiind conștientă la aceste momente și transportată la spital. A fost solicitată și intervenția salvatorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, potrivit ziarulconstanta.ro.

De asemenea, și echipajele Serviciului Rutier Constanța s-au deplasat la accident, pentru a efectua cercetarea la fața locului și a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acesta.

Niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, accidentul s-ar fi produs ca urmare a faptului că unul dintre șoferi nu s-a asigurat la schimbarea direcției.

„Conform primele date, accidentul rutier din stațiunea Mamaia s-a produs în jurul orei 08.10, un conducător auto nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcție de mers și a intrat in coliziune cu un vehicul. În urma impactului, alte 3 autoturisme care se aflau parcate au fost avariate. Unul dintre conducătorii auto, fiind vorba despre un bărbat de 25 de ani, a fost rănit ușor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanţa.