Accident spectaculos în prima cursă de Formula E. Acroşaj teribil între Heidfeld şi fiul lui Alain Prost VIDEO

Premieră în lumea maşinilor de curse. Primul sezon al competiţiei monoposturilor electrice a început deja la Beijing în cadrul Campionatului Mondial de Formula E. Maşinile care s-au aliniat la start seamănă cu cele din Formula 1 însă au motoare electrice. Prima cursă a avut parte şi de un accident spectaculos, după un acroşaj între fiul lui Alain Prost, francezul Nicolas Prost, şi germanul Nick Heidfeld.

13 sept. 2014, 16:16
Accident spectaculos în prima cursă de Formula E. Acroşaj teribil între Heidfeld şi fiul lui Alain Prost VIDEO

Campionatul Mondial de Formula 1 şi-a găsit un rival serios şi anume Formula E. Inaugurarea primului sezon al competiţiei mondiale a avut loc în capitala Chinei, Beijing. Ca şi în Formula 1, fiecare din cele 10 echipe şi-au înscris câte 2 monoposturi cu motoare electrice.

Citește și Scandal în Formula 1. A fost obligat Rosberg să-l lase pe Hamilton să câştige la Monza? VIDEO

Prima etapă a fost câştigată de pilotul brazilian Lucas Di Grassi (Audi Sport ABT), urmat de francezul Franck Montagny (Andretti Autosport) și de britanicul Sam Bird (Virgin Racing). Finalul de cursă a fost marcat de un accident spectaculos, între francezul Nicolas Prost, fiul lui Alain Prost, şi germanul Nick Heidfeld.