Accident SPECTACULOS în Suceava. Un şofer a scăpat ca prin minune după ce a intrat cu maşina într-un pom VIDEO

Un accident spectaculos s-a produs în judeţul Suceava. Un şofer teribilist a intrat cu maşina într-un copac din cauza vitezei excesive. A scăpat însă cu viaţă ca prin minune din maşina transformată într-un morman de fiare, informează România TV.

22 dec. 2015, 07:14
Accident SPECTACULOS în Suceava. Un şofer a scăpat ca prin minune după ce a intrat cu maşina într-un pom VIDEO

Accidentul s-a petrecut în localitatea Ipoteşti. În maşină se afla doar şoferul de 31 de ani, cetăţean ucrainean. El a fost la un pas de moarte după ce, spun martorii, a făcut cascadorii pe şosea şi a scăpat maşina de sub control într-o curbă, din cauza vitezei. Autoturismul s-a oprit într-un copac.

Adevărul e că şi mâna puternic. Ar fi depăşit o coloană şi nu s-a mai putut redresa. Şi avea şi viteză. Şi în curbă să depăşeşti o coloană nu-i chiar corect„, a spus un martor.

În urma impactului violent, maşina a fost distrusă, iar şoferul a rămas încarcerat.

Echipajul de Descarcerare a procedat la descarcerarea, imobilizarea, extragerea şi predarea victimei ambulanţei pentru transportul auto„, a declarat reprezentantul ISU.

Tânărul a scăpat ca prin minune cu viaţă şi a fost dus de urgenţă la spitalul din Suceava.

Este policontuzionat, cu un traumatism cerebral minor, fractură de femur„, a declarat Bogdan Bondaru, medic UPU.

Şoferul susţine că a pierdut controlul volanului pentru că a fost orbit de farurile unei maşini ce venea de pe contrasens.

Citeşte şi ACCIDENT GROAZNIC. Microbuz rupt în două de un TIR în Sibiu: trei MORŢI şi trei răniţi VIDEO