Accident STUPID la MP de Formula 1 al Canadei. Un bărbat a murit STRIVIT de o macara VIDEO

Marele Premiu al Canadei la Formula 1 a fost umbrit de un accident stupid soldat cu moartea unui om. Bărbatul a fost zdrobit de o macara chiar în tururile finale ale cursei.

10 iun. 2013, 08:43
Accident STUPID la MP de Formula 1 al Canadei. Un bărbat a murit STRIVIT de o macara VIDEO

Bărbatul era comisar de pistă şi încerca să-şi recupereze staţia radio în momentul în care a fost lovit de macaraua mobilă care ridica o maşină avariată de pe circuit, informează România TV. Şoferul acesteia nu l-a observat şi a trecut peste el.

Comisarul în vârstă de 28 de ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a suferit mai multe fracturi şi a fost transporat cu elicopterul la spitalul Sacre-Coeur, unde a decedat în cursul serii de duminică.

„Oficialul a suferit traumatisme majore, cu fracturi multiple, şi o importantă contuzie abdominală. În ciuda tuturor eforturilor de reanimare, a fost imposibil să i se salveze viaţa”, a declarat medicul-şef al circuitului, Jacques Bouchard, citat de Radio-Canada.

Bărbatul decedat, în vârstă de 28 de ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, era de zece ani comisar de pistă în Formula 1.

Acesta nu este primul accident mortal în Formula 1, un incident similar petrecându-se la Marele Premiu al Australiei.