Accident surprins de camarele de supraveghere. Un şofer, lovit în plin din cauza neatenţiei VIDEO

Impact devastator surprins pe camerele de supraveghere în Bistriţa. Două maşini s-au lovit cu putere după ce un şofer a întors pe linia continuă.

20 feb. 2017, 13:02
Accident surprins de camarele de supraveghere. Un şofer, lovit în plin din cauza neatenţiei VIDEO

Un grav accident de circulaţie a avut loc luni, pe o strada din Bistriţa. Un autoturism Opel, de culoare albă, a vrut să iasă de pe o stradă secundară pe Strada Libertății, moment în care o șoferiță care circula pe banda a doua nu l-a văzut și a intrat direct în el.

Se pare că un șofer care circula pe prima bandă i-a făcut semn conducătorului auto implicat în accident să iasă, însă acesta nu s-a mai asigurat că a doua bandă este și ea liberă. Pe a doua bandă venea o șoferiță care nu l-a mai văzut și nu a putut evita impactul.

În locul producerii accidentului este linie dublă continuă, astfel că șoferul care a provocat accidentul nu avea voie să facă stânga. Potrivit bistriteanul.ro, şoferul care a provocat accidentul este inspector RAR. În momentul producerii accidentului, acesta ieșea de la un service auto.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus, femeia implicată în accident a fost preluată de un echipaj de prim ajutor SMURD cu un traumatism facial, în timp ce bărbatul prezenta un traumatism cranian minor. Acesta a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Cele două victime au fost stabilizate și transportate în spital. Starea lor este stabilă, iar rănile nu sunt grave.