Accident teribil de circulaţie. O mare vedetă a murit la doar 17 ani. Mesaje de condoleanţe din întreaga lume

Elyse Miller-Kennedy, finalista a concursului de frumusete Miss World Australia, a decedat, vineri, dupa ce a suferit un accident de masina, arata publicatia australiana Courier Mail.

12 aug. 2016, 11:34
Accident teribil de circulaţie. O mare vedetă a murit la doar 17 ani. Mesaje de condoleanţe din întreaga lume

Tanara in varsta de 17 ani, care a concurat pentru Miss World Australia ca reprezentanta a statului Queensland, a murit la spital, la o saptamana de la coliziune, din cauza ranilor grave suferite la cap, piept si abdomen.

Accidentul se pare ca ar fi avut loc dupa ce autovehiculul in care tanara se afla s-ar fi ciocnit de cel al unor turisti francezi care circulau pe sensul gresit, potrivit presei locale. Autoritatile urmeaza sa il interogheze pe conducatorul francez care se afla la randul sau internat in spital in urma ranilor suferite.

Rezidentii statului Queensland deplang disparitia lui Elyse Miller-Kennedy pe care o descriu drept ”atat de matura, de fericita si de plina de viata’. ”A fost o fata frumoasa, uimitoare, atat la interior cat si la exterior si ar fi putut face orice isi dorea in viata”, a declarat actuala Miss World Australia, Madeline Cowe.