Accident teribil: Doi tineri au murit, iar trei sunt răniţi. Campionul european la taekwon-do, în stare gravă

Un accident teribil a avut loc în drum spre petrecerea burlacilor. Maşina în care se aflau cinci tineri din Baia Mare a intrat într-un cap de pod după ce şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. Doi dintre ei au murit pe loc, iar alţi trei, printre care şi campionul european la taekwon-do, Mihai Mădăian, au fost grav răniţi, potrivit România TV.

08 nov. 2014, 07:31
Accident teribil: Doi tineri au murit, iar trei sunt răniţi. Campionul european la taekwon-do, în stare gravă

Cinci tineri care se îndreptau spre Baia Mare, unde urma să participe la petrecerea burlacilor, au fost implicaţi într-un grav accident. Unul dintre ei era naş la o nuntă programată sâmbătă.

Tragedia a avut loc în localitatea Ilba. Şoferul a apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi a intrat cu maşina într-un cap de pod. Doi dintre tineri, cu vârste între 20 şi 25 de ani, au murit pe loc.

Ceilalţi trei, printre care şi campionul european la taekwon-do, Mihai Mădăian, au ajuns la spital. Unul dintre ei este în comă profundă.

„Doua victime au decedat prin politraumatism prin accident rutier. Trei victime sunt tranhsportate la Spitalul Judetean din Baia Mare. Una din ele in stare grava, doua din ele intr-o stare mai usoara, dar cu un prognostic extrem de grav si cu traume multiple”, a declarat Alin Suciu, medic SMURD.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

„Din primele cercetari rezulta faptul ca accidentul s-a produs vitezei neadaptate in curba. In urma accidentului a rezultat decesul a doua persoane, conducatorul auto si un pasager si vatamarea corporala a inca trei”, a declarat Grigore Tomoioaga, de la SPR Maramures.

Traficul în zona producerii accidentului a fost blocat timp de o oră.