Accident teribil în Argeş. Un motociclist beat a ieşit în intersecţie fără să se asigure VIDEO

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, mecanic de meserie, a băut bine, a luat o motocicletă pe care cineva i-a adus-o la reparat şi a făcut accident. Acum se află la spital în stare gravă. El a fost lovit în plin de o maşină după ce a intrat într-o intersecţie fără să se asigure.

19 sept. 2014, 05:56
Accident teribil în Argeş. Un motociclist beat a ieşit în intersecţie fără să se asigure VIDEO

Accidentul a avut loc pe drumul vechi dintre Piteşti şi Bucureşti, în localitatea Ştefăneşti, Argeş, informează România TV. Motociclistul i-a ieşit deodată în faţă unei şoferiţe, iar femeia nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

Citeşte şi Un bărbat pe bicicletă s-a filmat în timp ce era JEFUIT de un motociclist care l-a ameninţat cu o armă

„A iesit cu motoreta de aici si direct in masina s-a dus, i-a taiat calea fetei. Si imediat pe el l-a aruncat si motoreta s-a intors cu rotile, coarnele in sus”, a spus un martor la accident.

Mecanicul a fost aruncat de pe motor câţiva metri şi a ajuns la spital în stare gravă. Martorii spun că bărbatul era băut bine, fapt dovedit de rezultatul alcoolemiei. Aparatul a indicat 0,42 la mie alcool pur în aerul expirat. Chemat la faţa locului, proprietarul motocicletei a rămas uimit când a aflat ce s-a întâmplat cu bijuteria pe care abia şi-o cumpărase şi i-o lăsase mecanicului pentru o modificare la motor.

Citeşte şi Sfârşit tragic pentru un tânăr din Caraş Severin: A murit într-un accident de motocicletă la 18 ani

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. „A patruns in drumul national 7, fara sa se asigure si a intrat in coliziune cu un vehicul care se deplasa regulamentar din directia Topoloveni catre Pitesti. Urmare a impactului a rezultat vatamarea corporala a mopedistului”, a declarat Mădălin zamfir, purtător de cuvânt Poliţia Argeş.

Medicii de la Spitalul Judeţean din Piteşti vor decide, în funcţie de starea de sănătate a rănitului, dacă va fi transferat la un spital din Capitală.