Accident TERIBIL în Baia Mare. Un tânăr motociclist a murit. Alte două persoane au fost grav rănite VIDEO

Accidentul s-a produs marţi noapte în Baia Mare. Un tânăr în vârstă de 27 de ani a intrat cu motocicleta într-un autoturism şi a murit pe loc. Alte două persoane aflate în maşină au fost rănite. Din primele informaţii, şoferul autoturismului este răspunzător de producerea tragediei.

23 oct. 2013, 06:01
Accident TERIBIL în Baia Mare. Un tânăr motociclist a murit. Alte două persoane au fost grav rănite VIDEO

Motociclistul circula pe un bulevardul din Baia Mare. Din sens opus circula un autoturism înmatriculat în Anglia cu volan pe dreapta care era condus de un tânăr de 24 ani şi care a efectuat viraj la stânga încălcând linia dublă continuă. Impactul a fost atât de puternic încât motociclistul s-a înfipt în maşină, iar aceasta s-a rotit la 360 de grade cu tot cu motociclist, relatează Actualmm.

Din păcate, tânărul de pe motocicletă a murit pe loc, în timp ce şoferul autoturismului şi o minoră în vârstă de 15 ani au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare cu răni grave.

Prietena motociclistului a sosit la locului accidentului şi i s-a făcut rău. Ea a fost preluată de un echipaj al ambulanţei şi dusă la spital. 

„Din primele cercetari rezultă faptul că şoferul autoturismului a efectuat virajul stânga încălcând marcajul longitudinal dublu continuu şi intrat în coliziune cu un motociclist care venea din sens opus. În urma accidentului accidentului a rezultat decesul motociclistului” a declarat inspectorul Grigore Tomoioaga, Biroul Rutier Baia Mare.