Accident TERIBIL în Bucureşti. Un taximetrist a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital VIDEO

Un taximetrist a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital, după ce şoferul taxiului nu a acordat prioritate într-o intersecţie din cartierul Ferentari din Capitală.

22 sept. 2015, 06:00
Accident TERIBIL în Bucureşti. Un taximetrist a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital VIDEO

Într-o intersecţie nesemnalizată, un taximetrist care avea un client în mașină nu a acordat prioritate şi a fost lovit în plin de un alt autoturism în care se aflau două persoane.

Impactul a fost atât de puternic încât taxiul a fost strivit de un stâlp de pe marginea drumului. Şoferul a rămas blocat înăuntru, iar clientul său a ajuns la spital cu răni grave. Pasagera din celălalt autoturism a fost şi ea transportată la spital.

„În urma accidentului au rezultat 3 victime dintre care una încarcerată. Era prins la nivelul picioarelor şi stâlpul autoturismului presat de scaunul maşinii”, a declarat poliţistul Mihail Pascu.

Taximetristul a fost scos din mașină, iar medicii au încercat să îl resusciteze zeci de minute, dar omul nu a supraviețuit.

Martorii spun că în zonă au loc des accidente pentru că nu sunt semne de circulaţie. Poliţistii au deschis un dosar de cercetare penală si urmează să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.