Accident teribil în Craiova. Un tânăr a murit după ce a intrat cu maşina într-un parapet VIDEO

Petrecere transformată în tragedie. După ce a sărbătorit toată noaptea într-un club, un tânăr avocat a murit după ce a intrat cu maşina într-un parapet. Prietena lui, care se afla pe scaunul din dreapta, este în stare critică şi se zbate acum între viaţă şi moarte.

09 mart. 2014, 06:22
Accident teribil în Craiova. Un tânăr a murit după ce a intrat cu maşina într-un parapet VIDEO

Seara cu final tragic a început cu o petrecere. Cei doi tineri au sărbătorit toată noaptea într-un club din Craiova. S-au urcat apoi în maşină, iar băiatul de doar 23 de ani a apăsat mult prea tare pedala de acceleraţie. Nu avea cum să prevadă tragedia care urma să se întâmple. În câteva minute, tânărul a pierdut controlul volanului, iar maşina celor doi a intrat într-un parapet, potrivit România TV.

Tatăl şi fratele avocatului decedat în accident au sosit într-un suflet la locul tragediei.

Martorii au spus că deşi au chemat imediat ambulanţa, tânărul nu a mai avut nicio şansă. De cealaltă parte, la sosirea medicilor, iubita avocatului era conştientă, dar cu răni foarte grave.

„S-a produs un accident de circulaţie ca urmare a carosabilului umed. A pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp”, a declarat subinspectorul Daniel Cotoi de la Poliţia Rutieră Craiova.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili care au fost cauzele accidentului.

CITEŞTE ŞI: Accident grav în Capitală: Un şofer a trecut pe roşu şi a băgat trei oameni în spital