Accident teribil în Dâmboviţa: Tatăl şi copilul au murit, mama este în stare gravă

Un bărbat de 46 de ani şi fiul său de nouă ani au murit, vineri seară, iar mama copilului este în stare gravă, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un TIR care a intrat pe contrasens, pe DN 72 Târgovişte - Găeşti, în localitatea dâmboviţeană Dragodana.

05 apr. 2013, 19:12
Accident teribil în Dâmboviţa: Tatăl şi copilul au murit, mama este în stare gravă

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, din primele informaţii reiese că şoferul autotrenului a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care se deplasa regulamentar, scrie Mediafax.

În urma impactului, şoferul maşinii şi un copil, aflat pe bancheta din spate a autoturismului, au murit, iar o femeie a fost rănită grav, urmând să fie transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa, precum şi un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

Primele date arată că cele două victime erau tată şi fiu, iar femeia rănită este mama copilului. Bărbatul avea 46 de ani, iar copilul nouă ani.

Traficul rutier pe DN 72 Târgovişte – Găeşti, în zona accidentului, a fost blocat timp de aproximativ o oră.