Accident teribil în Olt: Cinci persoane rănite în urma coliziunii dintre două autoturisme şi un TIR

Un accident a avut loc, joi dimineaţa, pe DN 65, la Valea Mare, în apropierea municipiului Slatina. Cinci persoane au fost rănite după ce două autoturisme şi un TIR au intrat în coliziune, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

05 dec. 2019, 07:27

Trei dintre persoanele rănite au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi alte două, un bărbat şi o femeie, au fost transportate la spital.

„În această dimineaţă, în jurul orei 7,00, a avut loc un accident rutier pe E 574 dinspre Slatina spre Valea Mare, în care au fost implicate două autoturisme şi un TIR. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru victime multiple, o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt. În urma evenimentului au rezultat cinci victime, trei dintre acestea au primit îngrijiri medicale la fata locului, două au fost transportate la spital (una de către echipajul SMURD şi una de ambulanţa SAJ)”, au precizat reprezentanţii ISU Olt.

Sensul de mers Slatina – Piteşti a fost blocat, poliţiştii fiind prezenţi pentru dirijarea şi fluidizarea traficului.