Accident teribil în Olt între un tractor, o maşină şi un camion. Un șofer a murit

Accident oribil pe Drumul Naţional 64, din Olt. Un autocamion, un tractor şi un autoturism s-au ciocnit violent, iar șoferul tractorului a murit pe loc. Ceilalţi doi şoferi au primit îngrijiri din partea medicilor.

14 iul. 2021, 08:25
Accident teribil în Olt între un tractor, o maşină şi un camion. Un șofer a murit

Conform ISU Olt, în accidentul produs pe DN 64, în zona localităţii Strejești, au fost implicate un autocamion, un autoturism și un tractor, în care se aflau doar șoferii.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, dar și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. La sosirea echipajelor, cei trei șoferi se aflau în afara vehiculelor.

Șoferul tractorului, în vârstă de 74 de ani, din comuna Strejești, a fost declarat decedat la fața locului. Ceilalți doi șoferi, în vârstă de 27 și 42 de ani, nu prezentau leziuni vizibile, au fost asistați la fața locului și au refuzat transportul la spital.

Traficul rutier a fost blocat zeci de minute în zonă, până ce pompierii au reuşit să îndepărteze toate resturile metalice şi plastice împrăştiate pe şosea după impact.


loading...
Partenerii noștri