Accident teribil în Oneşti. Părinţii parintelui Nicolae Zaharia au murit după ce maşina s-a lovit de un stâlp

România şi-a confirmat statul de campioană la accidente rutiere grave şi în această minivacanţă. Au fost zeci de evenimente rutiere cu urmări teragice.
Filip Stan
07 mai 2024, 08:28
Accident teribil în Oneşti. Părinţii parintelui Nicolae Zaharia au murit după ce maşina s-a lovit de un stâlp

Accident grav în Oneşti. O tragedie a avut loc, în a doua zi de Paşte, pe strada Industriilor din municipiul din judeţul Bacău. Tatal parintelui Nicolae Zaharia se afla la volanul unui autoturism, cand brusc i s-a facut rau. Barbatul a pierdut controlul masinii si s-a izbit intr-un stalp.

In urma impactului, sotia sa, care se afla pe scaunul din dreapta, a fost grav ranita. Din nefericire, ambii pasageri ai masinii au decedat.

Echipajul medical sosit la fața locului a început manevrele de resuscitare a bărbatului, aflat în stop cardio-respirator, dar fără niciun rezultat, părintele preotului Nicolae Zaharia fiind declarat decedat. Informat despre cele întâmplate, părintele Zaharia a ajuns într-un suflet la fața locului, iar pe parcursul procedurii medicale a stat cu lumânarea aprinsă în mână, la căpătâiul tatălui. În acest timp, mama protopopului de Onești a fost transportată la spitalul din Onești, unde, din păcate, din cauza leziunilor suferite, a decedat la rândul său.” mentioneaza jurnalistii de la unupetrotus.ro.

Accident grav pe DN2 E85 în Vrancea. Șase oameni au ajuns la spital, doi sunt în stare gravă

Accident mortal în Mehedinți. Un pieton și-a găsit sfârșitul după ce a fost spulberat de două mașini care circulau în sensuri opuse

Un tragic accident s-a petrecut în a doua zi de Paște pe DN6, în localitatea Tâmna din Mehedinți, unde un pieton, care voia să traverseze neregulamentar strada a fost spulberat de două mașini care circulau în sensuri opuse. 

Potrivit martorilor, bărbatul ar fi traversat strada în fugă și fără a se asigura corespunzător.

Inițial, victima a fost lovită de un autoturism care se îndrepta spre Drobeta Turnu Severin, iar apoi a fost lovită de un al doilea autoturism care se îndrepta spre Craiova.

Eforturile echipei de intervenție medicală pentru resuscitare au fost în zadar. Medicii sosiți la fața locului a confirmat decesul bărbatului.

Din păcate, identitatea victimei nu a putut fi stabilită pe loc, deoarece nu avea asupra sa documente de identitate. Ulterior, autoritățile au aflat că acesta lucra cu ziua în comuna Tâmna.

Șoferii celor două mașini implicate au fost supuși testelor cu aparatul etilotest, iar rezultatele au indicat că nu se aflau sub influența alcoolului în momentul accidentului.

Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate împrejurările care în care s-a produs tragicul accident.

Româncă moartă în noaptea de Înviere, în mașina arsă complet pe o șosea din Spania

Accidentul a avut loc în jurul orei trei și jumătate dimineața, duminică, pe drumul care leagă orașul Liencres de plaja Somocuevas (Piélagos), unde, din motive neclare deocamdată, un Fiat 500 condus de un român a părăsit șoseaua, s-a ciocnit violent de un stâlp de electricitate și de zidul unei case și a luat foc.

Claudia Ghițulescu, mărturisiri teribile despre accidentul în urma căruia a stat în comă: ”AM AVUT O GAURĂ MARE ÎN FAȚĂ!”

În urma impactului puternic, a murit pasagerul mașinii, o femeie de naționalitate română despre care nu au fost dezvăluite alte informații personale, pe care serviciile de urgență care au venit la fața locului au extras-o din interiorul autoturismului carbonizat fără semne vitale.

Șoferul autoturismului a suferit răni grave și a fost transportat la Spitalul Valdecilla, dar viața lui nu mai e în pericol.

Accident extrem de grav în Berceni. Un tânăr a fost strivit între o mașină și un zid

Accident extrem de grav, în noaptea de luni spre marți, pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional. Un șofer băut a lovit doi tineri care mergeau pe trotuar, după ce a pierdut controlul mașinii.

Unul dintre băieți, în vârstă de 17 ani, a fost prins între un zid și vehicul. A fost transportat de urgență la spital, conștient. Cealaltă victimă, cu un an mai mare, nu a suferit răni grave. Șoferul avea o alcoolemie de 0,86 alcool pur în aerul expirat, au stabilit polițiștii.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!”
Fanatik.ro
Veste bună pentru elevi și profesorii. Vor avea o zi liberă chiar în iunie, înainte de vacanța de vară
Capital.ro
Decizie pentru cei care au aceste telefoane mobile! Devine total INETRZIS de la 1 iunie 2024
Playtech.ro
Cine e Roxana, soția lui Radu Mazăre. A lăsat-o ÎNSĂRCINATĂ în pușcărie
DailyBusiness
Lovitură dură pentru industria jocurilor de noroc! Apar noi modificări în lege!
Adevarul
Turist speriat de prețurile din centrul unui mare oraș din România: „E prea mult“
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Taxele care scad vertiginos. Românii vor rămâne cu mai mulți bani în cont
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
Cancan.ro
Radu Mazăre, tătic pentru a doua oară! A dezvăluit sexul bebelușului + Ce nume a ales
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
La ce sumă ajunge, de la 1 septembrie, pensia unui român care și-a desfășurat întreaga activitate în condiții normale! Daniel Baciu anunță măriri de peste 40%
Capital.ro
Românii ajung direct la închisoare. Se schimbă legea. Pedeapsa va fi garantat cu executare
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Armata, din nou obligatorie? Ce se întâmplă dacă cineva îl refuză: „Un viitor mai periculos”
substantial.ro
Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, sărbătorite pe 13 iunie în 2024: Tradiții și simboluri creștine pe care fiecare credincios ar trebui să le respecte
MediaFlux
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'