Accident TERIBIL în Sibiu. Un bebeluş de 3 luni şi bunica de 45 de ani au decedat

Un accident rutier grav a avut loc, joi seară, pe DN1 în zona Scoreiu, judeţul Sibiu. O femeie de 26 de ani a intrat în depăşire neregulamentară şi a lovit un Opel care venea din contrasens. Un bebeluş de 3 luni şi o femeie de 45 de ani au murit pe loc.

17 sept. 2015, 20:22
Accident TERIBIL în Sibiu. Un bebeluş de 3 luni şi bunica de 45 de ani au decedat

Potrivit ultimelor informaţii obţinute de anchetatorii care se află la locul accidentului, pe Drumul Naţional 1, femeia care conducea Mercedesul şi care a provocat accidentul a fost transportată, în stare gravă, la spital, potrivit turnulsfatului.ro.

În accident au murit, în schimb, copilul ei de 3 luni şi bunica micuţului, în vârstă de 45 de ani.

Femeia se afla la volanul unui Mercedes și conducea spre Sibiu. A intrat într-o depășire fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un Opel care mergea spre Brașov, pe celălalt sens de mers.

În mașină se afla încă o fetiță de aproximativ 6-7 ani, grav rănită în urma accidentului. Și Opelul este avariat iremediabil.

Șoferul a avut nevoie de descarcerare ca să fie scos dintre fiare, iar apoi preluat de echipajele SMURD. Alte două persoane care se aflau în Opel au fost preluate de echipajele de salvare și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe.

Traficul este complet blocat, între Sibiu și Făgăraș.