ACCIDENT TERIBIL în Suceava. O persoană a murit, alte opt au fost rănite

Un grav accident de circulaţie s-a produs, sâmbătă seara, în comuna Brodina, judeţul Suceava. Două maşini s-au ciocnit violent, iar în urma impactului o persoană a murit, iar alte opt au fost rănite. Una dintre maşinile implicate în accident era condusă de un călugăr.

23 apr. 2016, 19:47
ACCIDENT TERIBIL în Suceava. O persoană a murit, alte opt au fost rănite

Un grav accident de circulație a avut loc, sâmbătă seară, pe DJ 209 C, în satul Paltinu, comuna Brodina. O persoană a murit, iar alte opt au fost rănite după ciocnirea violentă dintre două mașini, scrie suceavanews.ro.

Din primele informații, bărbatul mort este Gheorghe Covașă, de 70 de ani, care se afla într-o mașină condusă de ginerele său și în care se mai afla nepotul său de cinci ani.

Citeşte şi Cinci persoane rănite într-un accident pe DN 1, pe Centura de Vest a Ploieştiului

Mașina cealaltă era condusă de un călugăr. Se pare că acesta a condus cu viteză, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, mașinile s-au ciocnit și autoturismul condus de călugăr, un Mitsubishi Pajero, a ajuns într-un șanț adânc de patru metri.

Patru dintre victime au suferit leziuni grave, iar patru leziuni ușoare.

Potrivit șefului ISU Suceava, generalul de brigadă Ion Burlui, având în vedere numărul mare de victime, ISU Suceava a declanşat Planul Roşu de Intervenţie. Polițiștii au ajuns la locul respectiv și continuă cercetările.

Citeşte şi Doi studenţi israelieni au murit într-un accident produs în România