Accident TERIBIL în Vrancea. Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat după ce s-a ciocnit cu un autoturism. Şoferul era băut UPDATE

Cinci persoane au fost rănite, miercuri seară, într-un accident produs pe DN 24, în judeţul Vrancea, după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit, iar microbuzul s-a răsturnat şi a ieşit de pe şosea. Persoanele rănite se aflau în microbuz.

04 sept. 2019, 17:08
Accident TERIBIL în Vrancea. Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat după ce s-a ciocnit cu un autoturism. Şoferul era băut UPDATE

UPDATE: Şoferul microbuzului de transport persoane care s-a răsturnat, miercuri seara, pe DN24, după ce a fost lovit de un autoturism se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„Miercuri seara, pe DN 24, la km 2+800, un microbuz de transport persoane cu capacitatea 8+1 a fost lovit de conducătorul unui autoturism care nu a acordat prioritate de trecere la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, în intersecţia cu DJ 204 E. În urma accidentului, şoferul microbuzului de transport persoane a fost testat cu aparatul alcool, rezultând o alcoolemie de 0,11% în aerul respirat. Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului nu avea alcoolemie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, accidentul a avut loc miercuri seară, pe DN 24, după ce şoferul unui autoturism, care circula pe sensul de mers Tişiţa – Tecuci, nu a acordat prioritate de trecere la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, în intersecţia cu DJ 204 E, unui microbuz care circula regulamentar pe sensul opus.

Cele două autovehicule s-au ciocnit, iar microbuzul s-a răsturnat şi a ieşit de pe şosea.

În urma accidentului, au fost rănite cinci persoane aflate în microbuz, două fiind rănite grav şi trei uşor.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul pe DN 24 (E 581) Tişiţa – Tecuci, la ieşirea din localitatea Tişiţa către Cosmeşti, judeţul Vrancea, se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.