Accident teribil la Suceva, provocat de o şoferiţă de 18 ani, care avea permis de doar o lună

Accident teribil la Suceava! Cinci colegi de clasă de la un liceu au fost răniţi după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un copac. Şoferiţa de numai 18 ani a apăsat prea tare pedala de acceleraţie deşi avea permis de doar o lună. Tânăra se zbate acum între viaţă şi moarte la spital.

24 nov. 2013, 06:56
Accident teribil la Suceva, provocat de o şoferiţă de 18 ani, care avea permis de doar o lună

Accidentul a avut loc pe drumul dintre Suceava şi aeroportul din Salcia. Şoferiţa de 18 ani ceruse maşina de la tatăl său ca să iasă în oraş cu prietenii. Din cauza vitezei, a pierdut însă controlul volanului şi a intrat într-un copac care a fost smuls din rădăcină în urma impactului.

Şoferiţa a fost grav rănită şi a fost scoasă din maşină de pompieri. Au fost răniţi şi ceilalţi patru liceeni, dar sunt în afara oricărui pericol.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supraveţuire ale şoferiţei.

„O tânără de 18 ani, mai gravă, cu un traumatism cranio-facial sever, contuzie pulmonară, fracturi de membre, fracturi de bazin, şoc hemoragic”, a declarat medicul Bogdan Bondaru.

Tânăra îşi luase permisul de doar o lună şi jumătate. Cei 5 tinerii implicaţi în accident au între 18 şi 19 ani şi sunt colegi la un liceu din Suceava.