Accident TERIBIL: O femeie a murit pe loc, două persoane încarcerate

Sâmbătă, a avut loc un accident la ieşirea din Mediaş, iar în urma impactului o femeie de 45 de ani a murit.

24 ian. 2015, 16:08
Accident TERIBIL: O femeie a murit pe loc, două persoane încarcerate

Femeia şi alte două persoane –un bărbat de 44 de ani şi o femeie de 20 de ani, au rămas încrcerate în urma impactului. Cele două victime care au supravieţuit au suferit traumatisme cranio-cerebrale.

La faţa locului au sosit echipaje de descarcerare şi SMURD care au încerct să scoată victimele din maşini. Femeia de 44 de ani a fost resuscitată 40 de minute, dar din păcate a decedat”, au transmis reprezentanţii SMURD Sibiu.

„Accidentul s-a produs pe DN 14, la ora 12:06, la iesirea din Mediaș spre Tarnava. Un autoturism care se deplasa spre municipiul Mediaş, într-o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a derapat fiind acroşat de un autoturism care circula regulamentar din sensul opus. În urma accidentului a rezultat decesul unei femei de 45 de ani, pasageră în autoturismul vinovat de producerea accidentului. Totodată, şoferul maşinii care a intrat în derapaj, un barbat de 44 de ani, din Richiș a fost grav rănit, iar o fată, pasageră în aceeaşi maşină, pe locul din faţă, a fost transporată la spital. Şoferul maşinii care circula regulamentar este rănit uşor, primind îngrijri la faţa locului”, a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.