Accident TERIBIL. O femeie însărcinată şi soţul său au decedat, după ce maşina lor s-a izbit de un microbuz

Două persoane au murit, iar una fost grav rănită, vineri seară, în urma unui accident produs pe DN 17, în comuna suceveană Păltinoasa, după ce un autoturism a lovit un microbuz.

18 oct. 2013, 20:08
Accident TERIBIL. O femeie însărcinată şi soţul său au decedat, după ce maşina lor s-a izbit de un microbuz

Două persoane dintr-un autoturism, un bărbat şi o femeie, au murit, iar o a treia persoană din aceeaşi maşină, o femeie, a fost grav rănită, după ce autovehiculul a intrat într-un microbuz pe DN 17, în comuna suceveană Păltinoasa, relatează Mediafax.

Femeia rănită grav a fost transportată cu o ambulanţă la spital. Trei pasageri din microbuz au suferit atacuri de panică, fără să fie nevoie să fie transportaţi la spital.

ISU Suceava a intervenit cu un echipaj SMURD de la Câmpulung Moldovenesc şi cu o autospecială pentru descarcerare, precum şi cu o ambulanţă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că în urma cercetărilor făcute de poliţişti s-a stabilit că autoturismul respectiv circula dinspre Suceava spre Gura Humorului, iar într-o curbă, din cauza carosabilului umed şi a vitezei, şoferul a intrat pe contrasens, lovind microbuzul care efectua cursa regulată Gura Humorului-Suceava.