Accident teribil pe Autostrada Vestului. Roata unui BMW a zburat pe contrasens, în mașină erau doi adolescenți și copilul lor

Un accident teribil a avut loc, joi seara, pe Autostrada Vestului pe sensul de circulaţie Timişoara – Arad. Trei persoane au fost rănite.

19 ian. 2023, 23:57
Accident teribil pe Autostrada Vestului. Roata unui BMW a zburat pe contrasens, în mașină erau doi adolescenți și copilul lor

Accident teribil pe Autostrada Vestului. Accidentul s-a petrecut în apropierea de localiatea arădeană Sagu, după ce un BMW în care se aflau doi tineri şi bebeluşul lor s-a izbit de parapetul median, conform aradon.ro.

Un șofer de 19 ani a pierdut controlul volanului. Mașina s-a lovit de parapet, iar o roată a a zburat pe contrasens.

Trei persoane au fost rănite în accident. E vorba de șoferul de la volan, un bebeluș de două luni și mama lui de 14 ani. Cu toții au refuzat transportul la spital.

Accident grav cu un BMW în centrul Bucureștiului. Un polițist și un pieton au fost la un pas de moarte

Un șofer a pierdut controlul direcției, a trecut razant pe lângă un polițist rutier aflat în intersecția Bulevardul Ion C. Brătianu cu strada Doamnei și a intrat pe trotuar unde era să calce un pieton care s-a ferit în ultima clipă.

Un polițist și un pieton au fost la un pas de moarte din cauza unui șofer de BMW.

Mașina BMW venea dinstre Universitate și înainte de intersecția Bulevardul Ion C. Brătianu cu strada Doamnei șoferul a pierdut controlul. Mașina a trecut cu viteză pe lângă un polițist care dirija traficul în intersecție, a lovit un scuar, apoi a intrat pe trotuar unde era să lovească un pieton și s-a oprit în zidul unui magazin.

Din fericire, în urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

Șoferul a fost verificat cu alcooltestul și drugtestul, dar nu a consumat nimic. Acesta a fost amendat cu suma de 1160 lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru 30 de zile.