Accident teribil pe un drum din Vaslui. Șoferul uneia dintre mașini a murit. Alte cinci persoane, între care și un copil, sunt rănite

Accident teribil pe un drum din Vaslui. Reprezentanţii ISU Vaslui au anunțat că sunt șase victime, dintre care două încarcerate şi aflate în stare de inconştienţă. Printre răniți se află și un copil. Un elicopter SMURD a fost chemat de urgență la fața locului.

05 mart. 2023, 11:33

Un accident rutier grav s-a produs duminică dimineața pe DN 24, în apropiere de Mărul de Aur, localitatea Crasna, județul Vaslui. Două autoturisme s-au ciocnit frontal. În urma impactului, au rezultat șase victime. La fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe. De asemenea, a intervenit și un elicopter SMURD.

Din păcate, una dintre victime, șoferul uneia dintre mașinile implicate în accident, a murit. O altă victimă a fost transportată cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din Iași.

Alte patru persoane au ajuns, cu ambulanțele, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vaslui.

“M-a sunt finul meu care mergea la Albești, la tatăl lui, cu soția și cu copil în mașină, să vin repede că a avut loc un accident. Cineva a intrat pe contrasens și i-a lovit frontal. Finul, am înțeles că are piciorul rupt, a luat copilul și s-a dus la spital, cu salvarea. Copilul are 12 luni. Mama lui are un picior rupt și ceva la umăr. E o nenorocire aici, tragic și nu trebuia să se întâmple așa ceva”, a povestit o rudă a unora dintre victime.

Circulația rutieră în zonă a fost oprită pe ambele sensuri și s-au format cozi pe kilometri, potrivit vremeanoua.ro.