Accident teribil pentru un fotbalist. Maşina va ajunge la fiare vechi

Lovitură grea pentru Ilir Azemi (22 de ani), fotbalist la Greuther Furth, grupare din liga a doua germană. Atacantul kosovar a fost victima unui accident rutier extrem de grav, care a avut loc în cursul dimineţii de joi, pe o stradă din Nurnberg.

08 aug. 2014, 15:08
Accident teribil pentru un fotbalist. Maşina va ajunge la fiare vechi

Maşina lui Azemi, un Audi, a fost proiectată într-un stâlp de iluminat după contactul violent cu o utilitară Citroen. Consecinţele au fost dezastruoase pentru autovehiculul fotbalistului, dar, din fericire, acesta a supravieţuit impactului. Cu toate acestea, atacantul a fost nevoit să aştepte 40 de minute între rămăşiţele maşinii, pentru a fi descarcerat.

Azemi a fost transportat la spital în stare destul de gravă, dar medicii au reuşit să îl stabilizeze şi l-au trimis la reanimare. Şoferul autoutilitarei a suferit doar câteva vânătăi şi a fost externat după doar câteva ore. Pagubele estimate în urma accidentului se ridică la câteva zeci de mii de euro.

Preşedintele clubului Greuther Furth, Helmuth Hack, a anunţat că îi va acorda lui Azemi tot sprijinul necesar: „Îl vom ajuta cu tot ceea ce este necesar pentru a-l ajuta să îşi revină cât mai repede”.