Accident TERIBIL. Un bolid s-a izbit de un cap de pod. Trei persoane rănite GRAV. Una este în COMĂ VIDEO

Un scandal s-a iscat după un accident teribil petrecut în Argeş. Şoferul băut al unei maşini de teren a pierdut controlul volanului, a intrat într-un cap de pod şi s-a rostogolit de trei ori. Trei persoane au fost rănite grav, iar una a intrat în comă şi a fost transportată cu un elicopter SMURD la spital.

26 iul. 2014, 15:36
Accident TERIBIL. Un bolid s-a izbit de un cap de pod. Trei persoane rănite GRAV. Una este în COMĂ VIDEO

Accidentul s-a petrecut în localitatea argeşeană Moşoaia, transmite România TV. Proprietarul autoturismului de teren a vrut să-i facă o plăcere unui vecin şi l-a lăsat să conducă maşina. S-a aşezat pe locul din dreapta, iar pe bancheta din spate alţi doi pasageri. La un moment dat, şoferul a apăsat pedala de acceleraţie, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului. Autoturismul s-a izbit violent de un cap de pod şi s-a rostogolit de trei ori.

Rudele celor din maşină au ajuns la fata locului, extrem de nervoase, au fost pe punctul de a lua la bătaie un om martor, crezând că el a fost la volan. Unei femei i s-a făcut rău.

Citeşte şi Accident uluitor: Un bărbat şi-a călcat soţia cu maşina VIDEO

Două echipaje SMURD şi o Ambulanţa au sosit de urgenţă la faţa locului şi au preluat victimele în mare urgenţă. O tînără de 22 de ani a intrat în comă din cauza rănilor foarte grave. Pentru ea s-a solicitat un elicopter SMURD şi a fost transportata la un spital în Capitală. Poliţiştii au constat că şoferul avea o alcoolemie de 0, 24 mg in aerul pur expirat.