Accident teribil, un luptător din trupele speciale a fost spulberat de pe motocicletă. Poliţistul SAS lasă în urmă doi copii orfani

Val de accidente în prima zi de Paști! Patru morți și mai mulți răniți pe șosele din țară. În Brăila un șofer cu permisul anulat a pierdut controlul mașinii și a intrat în plin într-un copac, iar în Hundeoara 6 oameni au ajuns la spital în urma unui accident. O tragedie s-a produs şi la Galaţi.

06 mai 2024, 09:34
Accident teribil, un luptător din trupele speciale a fost spulberat de pe motocicletă. Poliţistul SAS lasă în urmă doi copii orfani

Accident rutier mortal, în prima zi de Paşte, pe Faleza Superioară a Dunării. Din cercetările preliminare, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au stabilit că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce se deplasa pe bulevardul Marea Unire din municipiul Galați, pe banda 1 de circulaţie, având direcţia de deplasare dinspre strada Portului către bulevardul Cloşca, după ce a trecut de Parcul Viva şi a ajuns în dreptul unei biserici, ar fi efectuat manevra de întoarcere, moment în care ar fi intrat în impact cu o motocicletă care se deplasa în aceeaşi direcţie pe banda 2 şi care era condusă de un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Galaţi.

Accident mortal în ziua de Paști: mașina condusă de un bărbat de 38 de ani, spulberată de tren, după ce şoferul nu a oprit la trecerea peste calea ferată

În urma impactului au fost rănite două persoane care se aflau pe motocicletă în acel moment, fiind vorba despre conducătorul acesteia care a fost rănit grav şi o femeie, de 34 de ani.

Din păcate, luptătorul SAS de pe motocicletă a murit. Politistul se afla în timpul liber, conducea o motocicletă, când a fost izbit în plin de o mașină al cărei șofer a întors fără să se asigure. Polițistul era căsătorit și avea doi copii.

Echipajele medicale de la SMURD Galaţi şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Galaţi care au intervenit la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare bărbatului rănit după care a fost transportat la spital în stare de inconştienţă. Tot la spital a fost condusă şi pasagera de pe motocicletă, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, bărbatul de 41 de ani, a decedat la spital.

Citeste si Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneţ. Două case ard din temelii. Din cauza vântului puternic, există riscul de extindere

Conducătorul auto deţine permis de conducere valabil, iar la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

Accident şi la Hunedoara: Şase persoane, rănite într-un accident rutier la Aninoasa. Una dintre maşini a lovit o conductă de gaz

Şase persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident rutier produs în localitatea Aninoasa, judeţul Hunedoara, după ce două maşini s-au ciocnit. Unul dintre vehicule a lovit o conductă de gaz.

”În această seară, pompierii Detaşamentului Petroşani au fost solicitaţi să intervină în localitatea Aninoasa, unde a avut loc un accident rutier. Pentru această misiune au fost alocate o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a transmis, duminică seară, ISU Hunedoara.

Sursa citată a precizat că pompierii au constatat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme şi au rezultat 6 victime (4 bărbaţi şi 2 femei).

”Persoanele rănite au primit primul ajutor medical la locul evenimentului şi ulterior au fost transportate la spitalul din Petroşani pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. De asemenea, în urma impactului, unul dintre autoturisme a avariat o conductă de gaze, fapt pentru care a fost solicitată o echipă a distribuitorului de gaze, în vederea remedierii situaţiei”, a mai transmis sursa citată.

Pompierii militari au asigurat totodată zona, pentru a evita producerea unui incendiu.