Accident terifiant în Timişoara. Trei persoane au fost rănite şi mai multe maşini distruse. Imagini şocante VIDEO

Trei persoane au fost rănite într-un grav accident de circulație care a avut loc luni după-amiază într-o intersecţie de pe Calea Şagului din Timişoara. Printre victime se numără şi şoferul, fiul unui afacerist care a provocat nenorocirea, cel mai probabil, în urma unei crize de epilepsie.

29 nov. 2021, 15:54
Accident terifiant în Timişoara. Trei persoane au fost rănite şi mai multe maşini distruse. Imagini şocante VIDEO
foto: Opinia Timişoarei

Accident terifiant în Timişoara.  Un șofer a intrat cu mașina pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un alt autoturism care, în urma impactului, a fost proiectat în doi oameni angajaţi în traversarea străzii.

Camerele de supraveghere au surprins în imagini accidentul. Maşina a intrat cu viteză în intersecţie, a spulberat doi pietoni aflaţi pe trotuar, a lovit patru maşini şi s-a oprit într-o parcare din zonă, conform Opinia Timişoarei.

Trei oameni au fost răniţi, iar mai multe maşini au fost distruse. Victimele sunt doi pietoni şi şoferul care a provocat accidentul. Bărbatul ar fi suferit o criză de epilepsie când se afla la volan şi a pierdut controlul autoturismului.

Accident terifiant în Timişoara. Trei persoane au fost rănite şi mai multe maşini distruse. Imagini şocante, surprinse de camerele de supraveghere

„Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a condus un autoturism pe Calea Șagului, dinspre strada 16 Decembrie, iar la intersecția cu bulevardul Liviu Rebreanu a pătruns pe contrasens, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 29 de ani.

În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în doi pietoni, un bărbat și o femeie, ambii in vârstă de 68 de ani, care traversau regulamentar, iar ulterior autoturismul, scăpat de sub control, a intrat în coliziune cu alte 4 autoturisme ce se aflau într-o parcare special amenajată.

În urma impactului au rezultat 3 victime, cei doi pietoni și conducătorul auto în vârstă de 59 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Timis, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier chiar în faţa Palatului. Care este starea patronului de la FCSB

Accident terifiant în Timişoara, provocat de fiul unui afacerist

Autorul accidentului e fiul unui celebru om de afaceri de origine arabă. Poliția nu a dorit să dea detalii despre autor, însă acesta a fost identificat de internauţi pe baza imaginilor cu numerele de la mașină, conform Ştiripesurse.

Citeşte şi: Ninsori viscolite în următoarele 24 de ore. PROGNOZA METEO pentru următoarele două săptămâni