Accident tragic în Italia. Un tren a spulberat cu 160 km/oră cinci muncitori care lucrau pe şine

Muncitorii lucrau pentru o companie care efectua lucrări de înlocuire a câtorva metri de cale ferată în apropierea gării,

31 aug. 2023, 08:11
Accident tragic în Italia. Un tren a spulberat cu 160 km/oră cinci muncitori care lucrau pe şine

Un tren a călcat şi a ucis, la scurt timp după miezul nopţii, cinci muncitori din zona Torino care lucrau pe şine. Alte două persoane au fost rănite, relatează ANSA.

Accidentul a avut loc la scurt timp după miezul nopţii, în apropierea gării Brandizzo.

Tragedie în Bacău. Patru victime, între care doi adulți și doi copii, și-au pierdut viața într-un tragic accident. Mașina în care se aflau a fost lovită de tren
Trenul se deplasa cu 160 de kilometri pe oră, iar cele cinci victime sunt în curs de identificare.

Se pare că cele două persoane rănite nu au fost lovite de tren.

Muncitorii lucrau pentru o companie care efectua lucrări de înlocuire a câtorva metri de cale ferată în apropierea gării, iar trenul transporta vagoane de la Alessandria la Torino pe linia Torino-Milano.

ACCIDENT de tren şi la Zlatna. Un bărbat a fost lovit de tren, în zona haltei din localitate

Un bărbat a fost surprins și lovit de un tren, marți, în zona haltei Zlatna. Potrivit IPJ Alba, bărbatul este conștient și a fost preluat de un echipaj medical.  Trenul a oprit imediat și au coborât câteva persoane pentru a vedea care este situația. A fost chemată o ambulanță care a preluat persoana rănită și a transportat-o la spital, conștientă, cu răni grave.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

„Mecanicul nu a sunat, iar omul din cauza zgomotului de la drujbe nu a auzit că vine trenul”, a precizat o altă persoană.

Calea ferată Alba Iulia–Zlatna este o cale ferată secundară în România. Traversează marginea sudică a Munților Trascău din vestul Transilvaniei, pe valea râului Ampoi. Distanța de 42 de kilometri dintre Alba Iulia și Zlatna este parcursă de trei ori pe zi de către un tren privat Regio care parcurge distanța în mai mult de o oră.

Citește și: Un tânăr ucrainean în vârstă de 24 de ani a pierit într-un accident tragic în Plopeni, după ce mașina sa a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat. Eforturile medicilor nu au avut succes.

În anul 1977, pentru a facilita exploatarea zăcămintelor de cupru din zona Roşia Poieni, care erau prelucrate în combinatul din Zlatna, Regionala C.F.R. Cluj Napoca a luat decizia de a normaliza ecartamentul căii ferate Alba Iulia – Zlatna, noul traseu fiind deschis circulaţiei în ziua de 3 Ianuarie 1983 şi finalizat complet la 23 August 1986, odată cu darea în funcţie a liniei de legătură între staţiile Zlatna Tehnică şi Zlatna.

În prezent, calea ferată Alba Iulia – Zlatna este activă pentru traficul de călători şi mărfuri, fiind concesionată unei companii private din Brașov.