ACCIDENT UNGARIA: IMAGINI de groază de la coliziunea cu CINCI ROMÂNI morţi

ACCIDENT UNGARIA: Cinci români, între care un copil, au murit, duminică, în urma unui accident produs în localitatea Gyortelek din Ungaria, după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi a lovit un autocar şi o autoutilitară, potrivit MTI.

08 iun. 2014, 10:00

ACCIDENT UNGARIA: La data de 08.06.2014, la ora 4:15, pe drumul principal 49, la km. 29+250 (în apropierea localităţii Gyortelek, jud. Szabolcs-Szatmar-Bereg), un autoturism cu numere de înmatriculare poloneze la bordul căruia se aflau cetăţeni români, din motive necunoscute, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal de un autovehicul care circula regulamentar, iar din spate a fost lovit de un microbuz cu numere de înmatriculare româneşti. În urma impactului, cele 5 persoane aflate în autoturism au decedat.Călătorii aflaţi în microbuz au fost accidentaţi uşor, iar persoana care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale a fost deja externată. Toate persoanele aflate în microbuz se află în acest moment la secţia de poliţie pentru a fi audiaţi ca martori asupra condiţiilor în care s-a produs accidentul. O echipă a Consulatului General de la Gyula s-a deplasat la fata locului, pentru a acorda asistenţă consulară.

18 MORŢI în accidentul de anul trecut din Muntenegru

Viteza excesivă s-a aflat la originea accidentului din Muntenegru, în care a fost implicat un autocar românesc, potrivit cotidianului Vijesti, care citează un procuror din cadrul anchetei. 18 români au murit şi 30 au fost răniţi în accidentul produs în iunie, la Grlo, în Muntenegru.

Şoferul autocarului, care şi-a pierdut viaţa în accident, „rula cu 80 de kilometri la oră, adică dublu faţă de viteza maximă admisă” pe acea porţiune de drum, a declarat procurorul însărcinat cu ancheta, Vojislav Grujic, citat de cotidianul muntenegrean în ediţia sa online.

Accidentul autocarului, care transporta turişti români aflaţi în vacanţă, a avut loc la 23 iunie la Grlo, la circa 40 kilometri nord de Podgoriţa. Vehiculul, cu 47 de persoane la bord, a derapat pe un pod la Zdijelo, în apropiere de mănăstirea Moraca, şi s-a prăbuşit în gol 40 de metri, căzând într-o râpă la care accesul era dificil.

Accidentul s-a produs pe un drum îngust şi extrem de periculos. Pe respectiva şosea au loc frecvent accidente de circulaţie, iar traficul este deosebit de aglomerat pe perioada sezonului turistic.

Citeşte şi Mărturii şocante ale unui supravieţuitor din Muntenegru: Am sperat că parapetul va rezista VIDEO