Accidentare gravă pentru Mihaela Buzărnescu, la WTA Iași. A fost scoasă pe braţe de pe teren

Noi probleme pentru jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 133 WTA). În primul tur al WTA Iaşi, când mai avea un game şi putea câştiga partida, Buzărnescu s-a accidentat şi a fost nevoită să abandoneze. Jucătoarea nu a mai putut merge şi a fost scoasă pe braţe de pe teren.

02 aug. 2022, 15:32
Accidentare gravă pentru Mihaela Buzărnescu, la WTA Iași. A fost scoasă pe braţe de pe teren

Ghinion pentru Mihaela Buzărnescu la WTA Iași, turneu din categoria 125, dotat cu premii totale de 115.000 de dolari. Sportiva s-a accidentat grav în meciul de marți disputat contra Cristinei Dinu (28 de ani, 286 WTA), la scorul de 6-1, 5-3. Cu ochii în lacrimi, Buzărnescu s-a văzut nevoită să abandoneze. Pentru că nu mai putea merge, Miki Buzărnescu a fost scoasă de pe teren pe braţe până la vestiare, spre îngrijorarea celor din jur, potrivit digisport.ro.

Citeşte şi: Simona Halep s-a calificat în turul doi la turneul de la Washington. Prima reacţie după victorie

”Ghinion teribil pentru Mihaela Buzărnescu! Jucătoarea noastră s-a acidentat la glezna piciorului stâng în setul 2 al meciului din primul tur cu Cristina Dinu și a fost nevoită să se retragă. Scorul îi era favorabil Mihaelei, care conducea cu 6-1, 5-3.

Îi dorim multă sănătate Mihaelei și recuperare cât mai rapidă. După retragerea Mihaelei Buzărnescu, Cristina Dinu s-a calificat în turul 2”, au anunțat organizatorii turneului.

Citeşte şi: Simona Halep rupe tăcerea: „Nu eu l-am părăsit, ci invers!”. Românca a dat, în sfârşit, cărţile pe faţă!