Accidentare HORROR pentru Florin Gardoş. ŞASE LUNI pe TUŞĂ

Veste cutremurătoare din Anglia: Florin Gardoş a suferit o accidentare extrem de gravă la genunchi şi va lipsi în jur de şase luni de pe gazon.

24 iul. 2015, 07:49
Accidentare HORROR pentru Florin Gardoş. ŞASE LUNI pe TUŞĂ

Florin Gardoş, transferat în vara lui 2014 de Southampton de la Steaua, pentru 7 milioane de euro, a bifat 11 meciuri pentru Southampton în sezonul trecut din Premier League. Se pare că românul nu va mai putea juca în 2015, revenirea lui pe gazon fiind preconizată pentru 2016.

„Din pacate, sezonul n-a inceput foarte bine: saptamana trecuta m-am accidentat grav la genunchi intr-un amical si a trebuit sa ma operez luni. Operatia a decurs fara probleme si in cel mai scurt timp incep recuperarea. O sa va anunt aici cum merg lucrurile, sunt convins ca totul va fi bine”, a scris Gardoş pe Facebook.

CITEŞTE ŞI IMAGINI ŞOCANTE. Alex Bourceanu, ACCIDENTARE HORROR în Turcia

Ronald Koeman, antrenorul „sfinţilor”, îşi spunea speranţele în fundaşul român, iar acum cere neapărat transferul a cel puţin doi fundaşi centrali.

„Veşti foarte triste. Gardoş e un jucător tânăr care se afla la al doilea sezon la Southampton, iar atunci când eşti nevoit să pierzi şase sau şapte luni din cauza unei asemenea accidentări, toată lumea este dezamăgită. Acum prioritatea este să mai aducem unul sau doi fundaşi centrali”, a spus Koeman.