Accidente cumplite în Suceava şi Cluj: Doi morţi şi patru răniţi VIDEO

Doi fraţi au murit într-un cumplit accident, în judeţul Suceava. Maşina în care se aflau s-a izbit violet de un stâlp de electricitate. Unul dintre ei a murit pe loc, celălalt, în drum spre spital. Alţi trei oameni care erau şi ei în autoturism au ajuns la spital. O altă nenorocire s-a petrecut în Cluj-Napoca. Patru oameni, între care şi un bebeluş, au fost răniţi într-un accident.

11 feb. 2015, 06:22

Cei doi fraţi din Horodnic de Sus, judeţul Suceava, aveau 23 şi 36 de ani. Erau în maşină cu încă trei prieteni, când şoferul a intrat pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a izbit de un stâlp de electricitate, potrivit România TV. Impactul a fost atât de puternic, încât pilonul s-a rupt, iar maşina s-a răsturnat în şanţ.

Unul dintre fraţi a murit pe loc, iar celălalt s-a stins în ambulanţă. Cei trei bărbaţi care erau cu ei în maşină au ajuns la spital.

Momente de groază şi pentru o familie din Cluj-Napoca. Maşina în care se aflau doi soţi şi fetiţa lor de nici doi ani a derapat, a ajuns pe contrasens şi a fost lovită de un alt autoturism. Patru oameni au ajuns la spital: cei doi şoferi, fetiţa şi încă un pasager.

Citeşte şi: CARAMBOL pe autostradă: Un autobuz şi 15 maşini, accident în lanţ