Accidente cumplite pe şoselele din ţară. Trei persoane au murit, iar alte trei au fost rănite grav

O tragediea avut loc pe DN7 în Argeş, joi dimineaţă. Doi oameni au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un tir. Accident cumplit azi-noapte şi în Iaşi. Un om a murit şi alţi trei au ajuns în stare gravă la spital. Trei maşini s-au izbit violent într-o intersecţie.

23 mart. 2017, 06:15

Accidentul din judeţul Argeş a avut loc pe DN7 pe raza localităţii Bascov. Şoferul unei maşini a depăşit o coloană şi a intrat pe contrasens direct într-un tir care circula regulamentar. Bărbatul de la volan şi pasagerul din dreapta au murit pe loc şi au rămas încarceraţi.

Şoferul tirului a văzut autoturismul, dar nu a avut cum să îl evite.

Accident cumplit şi în Iaşi din cauza unui şofer care gonea cu aproape 150 de kilometri pe oră şi a izbit în spate o altă maşină. Autoturismul a ricoşat într-un taxi pe care l-a proiectat într-un copac. Şoferul maşinii lovite a murit, iar pasagerul din dreapta a fost dus la spital în comă.

Doi clienţi din taxi au scăpat teferi, însă şoferul a fost rănit şi luat cu ambulanţa împreună cu un pasager. La faţa locului au intervenit şi echipajele de la descarcerare pentru a scoate din maşină una dintre victime. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar pe numele lui s-a deschis dosar penal.