Accidente deosebit de grave: Un tânăr a murit, iar un motociclist, în comă la spital

Mai multe accidente grave s-au produs în noaptea de marţi spre miercuri. Între Braşov şi Sibiu, un tânăr de 26 de ani a murit, iar prietenul său a ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu maşina. Un bărbat de 29 de ani a ajuns în comă la spital după ce motocicleta pe care se afla a intrat în plin într-o maşină care a schimbat direcţia de mers, fără să se asigure. Accidentul a avut loc la ieşirea din Buzău.

20 mart. 2013, 07:45
Accidente deosebit de grave: Un tânăr a murit, iar un motociclist, în comă la spital

Doi tineri de 23 de ani şi 26 de ani se îndreptau spre casă, însă la trei kilometri de localitatea Ghimbav, judeţul Braşov, maşina a intrat pe contrasens şi a ieşit în decor. Şoferul a murit pe loc, iar pasagerul din dreapta a ajuns la spital cu traumatism cranian.

„Cel mai probabil pe fondul vitezei execsive, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. În urma accidentul au rezultat două victime. Una a decedat, cealaltă a fost transportată la spital”, a spus Daniel Oprea de la IPJ Braşov.

La Buzău, un motociclist de 29 de ani a ajuns în comă la spital, după ce o şoferiţă nu a semnalizat când a schimbat direcţia de mers. Martorii spun că motociclistului i-a fost imposibil să ocolească maşina. Accidentul a avut loc la ieşirea din Buzău spre Ploieşti pe DN1B.

„O conducătoare auto se deplasa către Ploieşti, a realizat că greşise drumul, a încercat să întoarcă autoturismul pe care îl conducea, împrejurare în care o motocicletă a intrat în coliziue cu aceasta”, a declarat Andrei Vicenţiu de la IPJ Buzău.

Circulația între Buzău și Ploiești a fost întreruptă mai bine de două ore.