Accidente din cauza zăpezii. Şosele, transformate în patinoare VIDEO

Un şofer din Suceava a scăpat ca prin minune după ce s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ. În Tulcea, şoselele s-au transformat în patinoare, iar în câteva ore mai multe maşini au derapat. Unul dintre şoferi a fugit de la locul accidentului, după ce a tamponat alte patru autoturisme.

09 feb. 2015, 06:49
Accidente din cauza zăpezii. Şosele, transformate în patinoare VIDEO

La Tulcea, un şofer a făcut adevărate cascadorii pe şoseaua acoperită de polei. A derapat, a lovit patru maşini parcate pe marginea drumului, apoi a fugit, potrivit România TV.

Pe o altă stradă, un şofer începător era să provoace o adevărată tragedie. Tânărul a derapat, a ajuns cu maşina pe trotuar şi s-a oprit în gardul unui parc. Din fericire, nimeni nu trecea pe trotuar în momentul accidentului.

VEZI ŞI: Accident violent în Vâlcea. O maşină a rupt gardul unei case şi a intrat în curte VIDEO

Şi în Vornicenii Mici, judeţul Suceava, un şofer a pierdut controlul volanului pe şoseaua acoperită cu zăpadă şi s-a răsturnat. A scăpat fără nicio zgârietură.

Tot în Suceava, patru oameni au ajuns la spital după ce în mai puţin de o oră, la doar câţiva kilometri distanţă, două maşini au derapat şi au ajuns în şanţ.

CITEŞTE ŞI: De la bal, direct la spital. Două tinere în stare gravă, după ce şoferul a pierdut controlul maşinii VIDEO