Imagini şocante în trafic. Un şofer conduce nebuneşte pe contrasens, un pieton se aruncă în faţa maşinilor

Imagini care îţi taie respiraţia surprinse de şoferi în haosul din trafic. În Bucureşti, un tânăr este lovit de o maşină după ce o ia la fugă pe carosabil, fără să se asigure. Este izbit în plin de o maşină. La câţiva kilometri de Capitală, un şofer care conducea haotic a fost la un pas de a produce o tragedie. Cei care l-au filmat au anunţat şi Poliţia, dar şoferul nu a mai fost găsit la locul incidentului.

13 mai 2017, 05:48
Imagini şocante în trafic. Un şofer conduce nebuneşte pe contrasens, un pieton se aruncă în faţa maşinilor

Imagini şocante au fost surprinse pe Drumul Naţional 1. Un autoturism taie toate benzile de circulaţie şi ajunge pe contrasens. Ruleaza 50-100 metri şi revine pe sensul lui înainte de a produce un accident.

Ulterior, maşina iese de pe carosabil. Cel care a filmat imaginile crede că şoferul era sub influenţa alcoolului. Martorii au sunat la 112, dar şoferul cu pricina nu a mai fost găsit de agenţi în zona indicată de martori.

În Capitală, un tânăr s-a aruncat practic în faţa unei maşini, în încercarea de a traversa în fugă un bulevard. Şi acest incident a fost înregistrat. Poliţiştii spun că pietonul s-a ales cu mai multe fracturi la picioare şi a ajuns la spital. Vina pentru cele întâmplate îi aparţine.

Vezi si: Depăşire periculoasă pe şosea, imagini care îţi taie respiraţia VIDEO