Accidente grave cu pietoni în Bucureşti şi în ţară VIDEO

O bătrână a fost lovită mortal de o masină în Sectorul 2 al Capitalei, când încerca să traverseze bulevardul neregulamentar. Asta în timp ce în Argeş, un bărbat a fost izbit în plin, la câţiva paşi de casă. Iar în Constanţa, doi oameni, soţ şi soţie au fost loviţi pe trecerea de pietoni. Şoferul a fugit de la locul faptei, informează România TV.

17 mart. 2017, 07:52
Accidente grave cu pietoni în Bucureşti şi în ţară VIDEO

În Capitală, în intersecţia dintre bulevardul Mihai Bravu şi Maior Coravu, o femeie de aproximativ 60 ani a încercat să traverseze printr-un loc neregulamentar. Un şofer nu a observat-o la timp şi a lovit-o în plin. Bărbatul se afla în maşină cu mama sa.

„A traversat neregulamentar, da. Nu s-a văzut, a văzut-o la 30 de secunde mai puţin, s-a lovit de oglinda maşinii, viteză nu era, el a şi frânat, dar nu a putut să o evite”, a spus mama şoferului.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje SMURD care au resuscitat-o pe bătrână si au transportat-o imediat la spital. Femeia a murit însă la scurt timp.

Un bărbat din Argeş şi-a găsit sfârşitul după ce a fost lovit în plin de o maşină la doar câţiva paşi de locuinţa sa. Şoferul spune că s-a trezit pur şi simplu cu omul în faţă şi nu l-a mai putut evita. Impactul a avut loc într-o zonă în care nu există trecere de pietoni.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

Iar în Constanţa, doi oameni, soţ şi soţie au fost loviţi pe trecerea de pietoni. Cei doi traversau pe culoarea verde a semaforului. Un şofer care mergea cu viteză la volanul unei maşini de lux i-a lovit în plin, apoi a fugit. Cei doi răniţi au fost transportaţi la spital. Până la ora aceasta, fugarul nu a fost găsit.

Un pieton a fost rănit şi în Vrancea. Un tânăr de 18 ani a fost izbit în plin în timp ce se plimba pe drumul naţional 23 Focşani-Braila împreună cu alţi doi prieteni. Din spusele martorilor, cei trei mergeau pe mijlocul şoselei, deşi zona nu este iluminată şi ploua. Mai mult, ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a ieşi la plimbare.

Citeşte şi Un microbuz a căzut într-o prăpastie din Peru, cel puţin 15 morţi