Accidente grave din cauza ninsorilor, sunt morţi, răniţi şi drumuri blocate VIDEO

O persoană a murit şi o alta a fost rănită grav după ce un TIR încărcat cu lemne şi un autoturism s-au ciocnit, sâmbătă, în localitatea Buneşti din judeţul Vâlcea. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea celor două victime. Din păcate, nu a fost singurul accident grav de sâmbătă.

15 dec. 2018, 09:13
Accidente grave din cauza ninsorilor, sunt morţi, răniţi şi drumuri blocate VIDEO
  • Un mort şi TREI răniţi la Brăila
 
O persoană a decedat şi alte trei au fost rănite sâmbătă, într-un accident de circulaţie produs pe DN 23 Brăila – Focşani, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil acoperit cu zăpadă, potrivit IPJ Brăila.

Un bărbat de 31 de ani din comuna brăileană Măxineni, aflat la volanul unei maşini în care se afla şi mama sa, în vârstă de 71 de ani, a pierdut control maşinii şi a intrat pe contrasens, lovindu-se frontal cu un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Galaţi.

În urma impactului a rezultat decesul femeii de 71 de ani şi rănirea a trei persoane – şoferul de 31 de ani şi doi pasageri din maşina care circula regulamentar.

  • Un mort şi patru răniţi în urma unui accident produs în Timiş, fiind implicate trei maşini

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, fiind transportate la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DJ 592, în apropiere de localitatea Chevereşu Mare, judeţul Timiş. În accident au fost implicate trei maşini.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, un accident rutier a avut loc sâmbătă, pe DJ 592, fiind implicate trei autoturisme.

În urma accidentului au rezultat cinci victime, dintre care patru transportate la spital, iar una decedată.

O autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi 10 subofiţeri au intervenit la accident.

Traficul rutier este blocat în zona accidentului.

  • Argeş: Patru răniţi într-un accident pe DN 7C; traficul între Piteşti şi Curtea de Argeş a fost blocat

Patru oameni au fost răniţi, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs pe DN 7C, în zona localităţii argeşene Merişani, circulaţia între municipiile Piteşti şi Curtea de Argeş fiind blocată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, din primele cercetări a reieşit că şoferul unui autoturism care se deplasa către Curtea de Argeş a pierdut controlul volanului într-o zonă în care şoseaua este în linie dreaptă, pătrunzând pe contrasens, unde a lovit un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus. După primul impact, cele două autoturisme au fost lovite de un al treilea, care circula spre Piteşti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, a anunţat că în urma accidentului au fost rănite patru persoane, doi bărbaţi şi două femei.

Conform aceleiaşi surse, toate victimele erau conştiente la sosirea echipelor de salvare. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea a două persoane, un bărbat şi o femeie.

Circulaţia între Piteşti şi Curtea de Argeş a fost blocată până la finalizarea intervenţiei echipelor de salvare.

  • TIR cu lemne răsturnat peste un automobil la Vâlcea

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea spun că pompierii militari intervin la un accident rutier produs în localitatea Buneşti, în care au fost implicate un autoturism şi un TIR încărcat cu lemne.

Acolo intervin o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare şi un echipaj SMURD de la Râmnicu Vâlcea.

La locul accidentului au fost găsite două victime încarcerate, una fiind decedată, iar cealaltă fiind supusă manevrelor de resuscitare.

Sensul de mers Vâlcea-Horezu este blocat din cauza accidentului.

  • Accident cu primarul din Huşi

Primarul din Husi, Ioan Ciupilan, a fost implicat într-un accident rutier, petrecut la ieșirea din municipiul Bârla. Acesta se afla în mașină cu un fost consilier local dar și cu fostul viceprimar al orașului. De vină ar fi fost un conducător auto care a derapat și i-a lovit frontal.

  • Accident cu TIR în Timiş

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, sâmbătă dimineaţa, pe şoseaua care leagă Timişoara de Vama Moraviţa, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un TIR, deoarece şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile meteo.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Aurora Voicilă, accidentul a avut loc, sâmbătă dimineaţa, între localităţile Şag şi Jebel, pe drumul care leagă Timişoara de Vama Moraviţa.

„Un bărbat de 33 de ani a condus un autoturism pe DN 59 din direcţia Jebel înspre Şag, iar din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un TIR ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 59 de ani. În urma impactului două persoane, pasagere în autoturism, au fost rănite şi transportate la spital. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporal din culpă”, a declarat Aurora Voicilă.

Circulaţia rutieră între Şag şi Jebel a fost blocată câteva zeci de minute, cât timp poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului.