Accidente grave în Chişinău. Trei oameni au murit arşi de vii VIDEO

Trei oameni și-au pierdut viața în urma unui accident rutier care a avut loc duminică seara, la ieșirea din localitatea Stăuceni, din Republica Moldova.

01 iun. 2015, 06:56

Mașina în care se aflau patru persoane a ieșit de pe traseu și s-a izbit violent de un copac. În urma impactului, automobilul a fost cuprins de flăcări. La faţa locului au intervenit două autospeciale şi o echipă de descarcerare. Cele trei victime ale accidentului au murit pe loc, iar a patra persoană care se afla în maşină a reușit să se salveze.

„Acest bărbat, care era pasager în mașină a scăpat cu viață întrucât în urma impactului a fost posibil să iasă din automobil. Celelalte rămânând imobilizate în mașină nu s-au putut salva, iar ulterior a izbucnit incendiul, ceea ce a făcut ca ei să-și piardă viața”, a declarat ofițerul de presă al Serviciul Situaţiilor Excepţionale, Diana Ţurcan, potrivit publika.md.

Un alt accident grav s-a produs aseară în apropierea Gării de Sud din Chişinău. Un bărbat care trecea strada neregulamentar a fost lovit mortal de un taxi. Victima avea 63 de ani.

Citeşte şi Un primar a presărat 50 de kilograme de ZAHĂR pe şosele. Află MOTIVUL BIZAR

„Oamenii care trăiesc aici spun că el în toată ziua umbla beat ba încolo, ba dincolo. Și l-au văzut la magazin cu două sticle de bere. Poate și era băut, eu nu știu”, a spus şoferul taxiului.

Cel de-al treilea accident s-a produs, noaptea trecută, pe bulevardul Dacia din Chişinău. Maşina în care se aflau doi tineri a derapat şi a ajuns într-un copac. „Pe strada Dacia, neajungând intersecția cu Cuza Vodă s-a produs un accident. Automobilul Kia Sito a derapat de pe traseu izbindu-se într-un copac. În automobil se aflau două persoane care nu au avut de suferit”, a spus un inspector de patrulare.

În ultimele 24 de ore, în Chişinău s-au produs șapte accidente rutiere soldate cu patru morți și 12 răniţi.